Θεατρική παράσταση «Ιστορίες Άνω Κάτω»

                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ καλεί τους συναδέλφους συνταξιούχους που έχουν παιδιά και εγγόνια στην παιδική θεατρική παράσταση «Ιστορίες Άνω Κάτω» στο θέατρο Τζένη Καρέζη Ακαδημίας 3 Αθήνα (Κολωνάκι) στις 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:45.

Μετά το τέλος της παράστασης θα δοθεί σε όσα παιδιά συνταξιούχων δικαιούνται δωροεπιταγή της ΔΕΗ.

Στο ιστορικό και κεντρικό θέατρο «Τζένη Καρέζη», έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για παιδιά, μια ομάδα καταξιωμένων συντελεστών, έμπειρων αλλά και νεότερων ταλαντούχων ηθοποιών, θα υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους στις «Ιστορίες Άνω Κάτω» σε παραγωγή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου!

Ένα έργο βασισμένο στις πρωτότυπες ιστορίες του Γάλλου εκπαιδευτικού και συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Μπερνάρ Φριό, σε ελεύθερη απόδοση, θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Μαρίας Σαββίδου και μετάφραση της Ξένιας Καλογεροπούλου (για όσες εμπεριέχονται στο βιβλίο «Ιστορίες στο Τάκα Τάκα», εκδ. Πατάκη).

Μια παράσταση για τις καθημερινές αγωνίες, σκέψεις, ανακαλύψεις και χαρές της παιδικής μας ηλικίας, με πολύ χιούμορ,  ευφάνταστες ανατροπές και ζωντανή μουσική! Μια παράσταση για οικογενειακές και κοινωνικές σχέσεις πάνω σε θέματα μικρά και μεγάλα που δυσκολεύουν, δυναμώνουν, αλλά και διασκεδάζουν!

Πρωτότυπες ιστορίες από τον κόσμο των παιδιών που με το καθαρό κι ελεύθερο πνεύμα τους, θέτουν «αμείλικτα» ερωτήματα και κάνουν τους μεγάλους να χαμογελούν, να θυμούνται ή να σαστίζουν.  Εμπνευσμένες ιστορίες από τον κόσμο των μεγάλων που κάνουν τα παιδιά να σκέπτονται, να δρουν και να απορούν.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα του συλλόγου 2105249317 και 2105236602

Φωτογραφίες: