Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ στο ΕΤΕΑΕΠ

                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΕΤΕΑΕΠ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών) πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 9/2/2018 ο Σύλλογος μας (ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ) απαιτώντας, μεταξύ άλλων, την επιστροφή των παρακρατηθέντων των συντάξεών μας.
Αυτό που προέκυψε και από τη σημερινή συνάντηση του Προδρείου του Συλλόγου με τον Διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ είναι ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες δεν έχουν καμία ευθύνη, απλά εφαρμόζουν το νόμο σύμφωνα με τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου.
Ακόμα και αν υπάρχουν λάθη στην εφαρμογή του νόμου, για να διορθωθούν χρειάζεται πολιτική απόφαση. Μόνο με αγωνιστική διεκδίκηση μπορούν να υπάρχουν αποτελέσματα σε όφελος των συνταξιούχων.
Καλούμε τους συνταξιούχους να έχουν εμπιστοσύνη στο Σύλλογο, να μην παρασύρονται από αυτούς που έχουν "μόνιμο στασίδι" στα τηλεοπτικά παράθυρα ή στους συλλόγους που έχουν βάλει πλάτη να περάσουν οι αντιλαϊκές - αντισυνταξιουχικές πολιτικές. Να μην ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο για να καταθέσουν «αιτήσεις θεραπείας» στα ταμεία.
Καλούμε τα αρμόδια υπουργεία να κάνουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις για να λυθούν τα ζητήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή του νόμου.

                                   Το Γραφείο Τύπου